Fikret Hodžić napravio poseban Instagram profil gdje će objavljivati samo slike sa suda

Velika medijska hajka koja se podigla oko afere respiratori još uvijek traje. Budno oko novinara prati svaki korak prvooptuženih i analizira svaki njihov pokret. Nakon nekoliko hiljada slika koje posjeduje u svojoj privatnoj kolekciji kako sa dolazaka na sud tako i iz sam sudnice, Fikret Hodžić odlučio je napraviti poseban profil na Instagramu samo za te slike.

“Primijetio sam da nas svakim pojavljivanjem na sudu sve više i više slikaju i to mi je drago. Osjećam se ponosan sam na sebe kada vidim toliko novinara i fotografa svuda okolo. Imama pozamašnu kolekciju fotografija iz sudnice, ali i fotografija nastalih ispred Suda BiH i odlučio sam ih nekako iskoristiti. Napravio sam poseban profil na Instagramu koji će biti samo za fotografija sa suđenja koje do danas još nisu objavljenje. Mislim da je ovo odličan potez i da ću zbog njega dobiti dodatnu pažnju javnosti”, rekao je Fikret Hodžić, optuženi u aferi “respiratori” i Instagram model.

Gospodin Hodžić angažirao je i privatnog fotografa koji će bilježiti svaki njegov pokret prilikom dolaska na Sud BiH, ali i u sudnici.

Kako bi cijela stvar dobila malo na kvaliteti pozvao sam svog prijatelja gospodina Rasima Blendu koji se fotografijom bavi već nekoliko godina. On će od sada biti moj privatni fotograf za potrebe suđenja. Pozivam sve da zaprate moj profil @FikretMalina, i da očekuju neočekivane fotografije”, dodao je Fikret Hodžić.

Instagram profil @FikretMlina već broji nekoliko stotina hiljada pratitelja koji sa nestrpljenjem očekuju prve objave popularnog Fikreta Maline.

Izvor: šatro.info