Fikret traži snimak iz sudnice da ima mangupsku sliku na Facebook profilu #SJAŠITE

Akteri iz afere “Respiratori”, su se izjašnjavali po pitanju krivice na Sudu Bosne i Hercegovine. Naravno, svi su jednoglasno rekli da nisu krivi, a Fikret Hodžić, čovjek oko kojeg se podigla najveća prašina je imao i dodatni zahtjev.
Respirators Affair: Fikret Hodzic testifies in Prosecutor's Office -  Sarajevo Times
“S obzirom na to da mi je ugled već dobro narušen, i neovisno o tome kakav ishod bude nakon suđenja, dobio sam zauvijek pečat i nikad ga se neću moći riješiti. Zbog toga tražim da barem jednim dijelom ublažim duševnu bol koja mi je nanesena tokom ove afere, pored toga što ću tražiti novčanu odštetu, jer naravno nisam kriv i to ću dokazati”, ističe Fikret Hodžić.
Hodžić traži da mu se pošalje serijal fotografija iz sudnice, nakon čega će on izabrati najbolju, koju će postaviti na svojim društvenim mrežama.
“Ako sam već doveden u ovakvu situaciju, onda daj barem da glumim mangupa na društvenim mrežama. Neka mi dostave serijal fotografija, a ona najbolja će završiti na Instagramu i na profilnoj Facebooka. Žene vole mangupe, a ja sad realno imam sliku iz sudnice Suda BiH, što je najveći mangupluk, kako bi se mogao kasnije folirati pred rajom. Imam sve u životu, pare, slavu, poželjnost, samo mi fali još mangupska profilna slika”, dodao je Hodžić.
Ovaj mangup malinar je za svaki slučaj, poveo i svog privatnog fotografa kako bi mogao da mu snimi backup fotografije, kao i kratke klipove za dobar story.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.