Godišnja konferencija Fondacije Mozaik

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas da nam se pridružite 16. i 17.02.2022. godine na Godišnjoj konferenciji Fondacije Mozaik.

Konferencija će se održati u našoj online zajednici lonac.pro, gdje smo pripremili i posebno iznenađenje – lonac eXpo, interaktivni sajam gdje će se susresti i povezati svi oni sa kojima dijelimo ideju o kreiranju ekosistema u kojem se međusobno uvezujemo, podržavamo i osiguravamo uspjeh jedni drugih. Iako je iza nas vrlo izazovna godina, uspjeli smo zajedničkim snagama ostvariti značajne rezultate:

?lonac.pro zajednica je narasla na preko 75.000 registrovanih članica i članova;
? Omladinske banke su podržale 634 projekta u iznosu od 1.433.834 KM u 90 zajednica širom BiH;
?Startup studio je podržao 99 malih i mikro biznisa, a čak 86% biznisa iz portfolija Startup studija uspješno posluje i poslije prve godine;
?180 partnera je u loncu, spremni da poguraju mlade ljude na njihovom putu ka uspjehu!Vaš angažman i učešće su nam od velike važnosti kako bismo zajedničkim snagama kreirali dobre prilike za mlade širom BiH.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti! Registraciju izvršite na sljedećem linku: https://bit.ly/lonacRegistracija.

Facebook

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.