Humanitarno izdanje pub kviza “inKVIZicija”

U petak, 8. decembra 2023. godine, mladi su zajedno stali u borbi za bolje sutra na humanitarnom pub kvizu pod nazivom “inKVIZicija”. Svojom energijom, entuzijazmom i zavidnim znanjem, 27 ekipa, sastavljene uglavnom od srednjoškolaca i studenata, okupile su se kako bi podržale jednu posebnu malenu borkinju – djevojčicu Azru iz Kaknja.

Azra, koja se suočava s rijetkom bolešću koja pogađa jednu od 3000 beba, postala je simbol nade i zajedništva na ovom događaju. Sudjelovanjem na kvizu, mladi su pokazali da znaju kako se znanje može koristiti ne samo za natjecanje, već i za pozitivne promjene u zajednici. Njihova predanost bila je vidljiva ne samo u briljantnim odgovorima na pitanja, već i u prikupljenih 1 000 KM, čitavoj svoti koja će Azri pomoći u borbi za ozdravljenje i njene prve korake.

Ovaj događaj nije samo bio kviz; bio je to odraz snage mladih koji su prepoznali važnost zajedništva i humanosti. U atmosferi ispunjenoj smijehom, izazovima i prijateljstvom, prekoračene su generacijske granice. Primjetna je bila i jedna ekipa s tri člana, članovi koji su premašili 60 godina, pokazujući da ljubav prema kvizu i humanosti nema dobnu granicu.

Pub kviz “inKVIZicija” nije bio samo natjecanje uma, već i prilika za mlade da pokažu svoju snalažljivost, kreativnost i volju za činjenjem dobra. Njihova aktivnost ne samo da je stvorila svjetliju budućnost za malenu Azru, već je i poslala snažnu poruku – zajedništvo mladih može mijenjati svijet.

 

Uplata se može izvršiti na broj računa:

Intesa Sanpaolo banka 154219938685097

Suad Zahirović

72240 Kakanj, BiH

Svrha uplate: za Azrino ozdravljenje

IBAN: BA391542129938685097

SWIFT: UPBKBA22