Interaktivni ONLINE kurs “C# & .NET Core – Postani Backend Developer

Poznavanje C# programskog jezika i ASP CORE Entity Framework-a, otvara mnoga vrata za vas kao programera, odnosno nudi vam mogućnost participacije na tržištu IT-a u BiH. Na kursu „C# & .NET Core” imate mogućnost da steknete veoma korisna znanja i vještine jednog od najzastupljenijih programskih jezika u IT svijetu. Pored specifičnih tema vezanih za C# i ASP CORE Entity Framework, na ovom kursu ćemo pokriti i sve bitne aspekte programiranja koji su primjenjivi i na druge moderne programske jezike, posebno na jezike za objektno orijentisano programiranje.

C# i .NET se danas može koristiti za razvoj različitih aplikacija:

  • backend rješenja,
  • mobilne aplikacije,
  • desktop aplikacije,
  • IOT rješenja,
  • razvoj igara,
  • kao i za razvoj enterprise softverskih rješenja.

Kurs je namjenjen za početnike, a glavni cilj kursa je da se polaznicima kroz kontinuiran praktičan i interaktivan rad tokom kursa, na jednostavan način približi i objasni, svrha, uloga i način razvoj web aplikacija. Sve što je potrebno učesnicima kursa je volja i pozitivan stav, a njihovo znanje će se nadograđivati iz modula u modul. Na interaktivan i dinamičan pristup, imat ćete mogućnost da primijenite C# programski jezik, kako kroz rad na praktičnim demo zadacima, tako i na samostalnom radu polaznika, a sve u cilju da vam učenje bude interesantnije i kvalitetnije.

Kurs počinje 05.05.2022. godine. Za više detalja posjetite link Bitology. Cijena kursa je 299 KM, a za studente i nezaposlene spremili smo posenu cijenu od 100 KM. Broj mjesta je ograniče, a prijaviti se možeš na info@bitology.dev ili putem ONLINE prijave

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.