Izetbegović: “Reći ću Čamparu učiteljici i više se nećemo igrati Ben Ten karti skupa” #ŠJAŠITE

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA), Bakir Izetbegović, je reagirao na ostavku stranačkog kolege Aljoše Čampare na poziciju u predsjedništvu SDA.
Izetbegović: Korupcija i nepotizam u stranci nisu razlog Čamparova napuštanja SDA / Bljesak.info | BH Internet magazin
Kako saznajemo, Izetbegović se naljutio jako na svog kolegu, te odlučio da sve tuži učiteljici i da se više ne igra nikako s Aljošom.
“Aljoša je jedan zao dječak i ja planiram sve fino da ispričam učiteljici, jer je on mene kinjio, a ja ne volim kad me se kinji. Pa to niko ne voli. Nije to lijepo što je uradio. Ja se sjećam da se mi dugo vremena lijepo igramo i nismo se nikad svađali, a on sada ovako da mi ode u pola teške igrice. Ne mogu to da mu oprostim. Ljut sam baš na njega i nećemo se više igrati skupa. Znam da će to njemu teško pasti, jer je baš uvijek volio da se igramo Ben Ten karata, a ja sam ih igrao više zbog njega, jer je meni draži Fortnite i PUBG, ali eto bio sam pravi drugar, a on mi je tako vratio. Sad nek se igra s Dubravkom, Dinom ili bilo kojim od tih dječaka koji su, samo neka to zna, mnogo manje popularni od mene i uopće nisu miljenici učiteljice kao što to ja jesam”, kazao je Bakir Izetbegović.
Aljoša Čampara nije reagirao na ove navode, a saznajemo da je učiteljica trenutno odsutna, te da dječak Bakir zapisuje sve optužbe kako ih ne bi zaboravio dok se učiteljica ne vrati.
 
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.