Javni poziv za besplatne obuke iz oblasti digitalnog marketinga

Raspisan je Javni poziv za dvije besplatne obuke iz oblasti digitalnog marketinga. Obuke će biti fokusirane na potrebe privrede, kao i na zahtjeve tržišta rada za novim, modernim vještinama i znanjima, kako bi polaznici obuka bili što konkurentniji na tržištu.

Obuke će držati prestižne marketinške agencije iz BiH i biće potpuno besplatne, a biće održavane u Inovacionom centru za održivi razvoj “InCOR” (InCOR), koji se nalazi u Ulici Filipa Višnjića br. 17 (iznad kafića “Garden pab”).

Obuke se organizuju u sklopu projekta “DigitalBIZ” (DigitalBIZ), koji sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u BiH, a realizuje Inovacioni centar za održivi razvoj.

Svi zainteresovani za obuke iz digitalnog marketinga mogu da se prijave na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPfd-2uaaHTPF8iA5hKrfDdjakv3jZ5D4W3mB-uvDs9WMerw/viewform

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.