Kino pod zvijezdama i ove godine u Posušju

Kino pod zvijezdama bit će upriličeno u četvrtak, 6. jula, u 20:30 sati na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju u sklopu manifestacije Posuško lito.

Publika će imati priliku pogledati najnovije blockbustere Super Mario Bros. (20:30 sati) te Brzi i žestoki 10 (22:00 sata).Iz Nintenda i Illuminationa dolazi novi animirani film inspiriran svijetom iz popularne igrice, Super Mario Bros.. S obzirom na veliku bazu obožavaoca Super Mario igrice, uz koju su odrastale generacije, Super Mario Bros. film je sigurno jedan od najvećih hitova 2023. godine.

Zatim slijedi i deseti po redu nastavak legendarnog filma Brzi i žestoki – Fast X. Tokom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto i njegova porodica nadmudrili su i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili. Posljednja etapa adrenalinski nabijene utrke koja je počela 2001. godine približava se svom kraju, a sve to dok se sjene iz prošlosti nadvijaju nad životima Doma i njegove obitelji.

 

Preuzeto sa: hocu.ba

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi