Kupovinom “FEEL GOOD” majice pružate podršku bh. poduzetnicama

Ova godina bit će upamćena po velikim izazovima, kako ličnim, tako i poslovnim. Ali, godina je ovo i u kojoj je usporen životni ritam i u kojoj su se mnogi vratili zaboravljenim radostima kao što su boravak u prirodi, buđenje u zoru kako bi vidjeli izlazak sunca, vrijeme posvećeno sebi i vrijeme posvećeno najbližima.

S poslovne strane, godina je posebno izazovna bila za male biznise, poduzetnice i njihove brendove širom BiH. Uprkos svim promjenama, moglo se vidjeti kako se vješto hvataju u koštac s neočekivanim zadacima.
Pokretale su web shopowe kako bi kupci mogli bez rizika doći do njihovih proizvoda, pravile su posebne ponude za starije osobe kako bi im dostavile ono što im je potrebno, prilagodile su svoje modele poslovanja, a sve to dok su kod kuće još jednom prolazile kroz školu i to u online formatu sa svojim školarcima.
“Ova godina nam je, dakle, još jednom pokazala da žene mogu sve. Bilo da su radile od kuće ili na radnim mjestima, brinule su se za svoje ukućane, pomagale starijima, nasmijavale svoje prijateljice video pozivima, držale svoju motivaciju za novi dan i prevladavanje novih izazova. Upravo one, superžene širom BiH, su inspiracija za našu novu FEEL GOOD priču koju smo realizovali u saradnji s kompanijom dm“, poručuju iz BONJOUR.ba tima.

“U BONJOUR.ba timu smo osmislili na desetke majica na temu superžene. Crtali smo, opisivali, dotjeravali i na kraju smo odlučili jednostavno ponosno istaknuti ko su superžene u našem životu. One su naše mame, sestre, susjede, komšinice, šefice, prijateljice. Sve žene koje nam svakodnevno uljepšavaju život toliko potrebnim osmijehom ili porukom, domaćom štrudlom koja nas vraća u djetinjstvo ili ipak pohvalom za napravljenu prezentaciju. Upravo njih slavimo našom limited edition FEEL GOOD majicom koju ćete pronaći ekskluzivno u dm drogerie markt prodavnicama širom BiH po cijeni od 12,95 KM“, dodaju.
Kako kažu, ova majica ima tri supermoći: “Prva je ta da se u njoj uvijek osjećamo kao superžene. Jer to i jesmo. Druga je ta da kupovinom majice doniramo 2 KM za napredak i razvoj poduzetnica kroz projekt #poduzetneZAJEDNO u potpisu domaće neprofitne organizacije ‘Fondacija 787’. Treća je da njenom kupovinom podržavamo i domaću proizvodnju jer majica je proizvedena i upakovana u Bosni i Hercegovini”, pojašnjavaju iz marketinga dm-a.
Podrška bh. poduzetnicama | FENA
Uz sve navedeno, ovo je majica koju će sve žene rado nositi na posao uz sako i pantalone, uz helanke i patike za šetnju gradom ili uz ludo šljokičastu suknju za druženje s prijateljicama. Bit će chic pratitelj u svim svakodnevnim, stilskim nedoumicama, a obzirom da je izrađena od najfinijeg pamuka biti će i udoban pratioc u svim avanturama.
“Projekat #poduzetneZAJEDNO je jedna drugačija prilika za unaprjeđenje poslovanja poduzetnica iz cijele Bosne i Hercegovine. Sa jedne strane pruža se poslovna podrška prilagođena potrebama biznisa učesnica, a sa druge strane kroz niz aktivnosti potiče se njihova međusobna saradnja i povećava vidljivost biznisa, što je u ovakvim izazovnim vremenima od velikog značaja. U periodu kada dolazi do zasićenja negativnim temama koje su svuda oko nas, ponosni smo što zajedničkim snagama stvaramo priliku za predstavljanje toplih poslovnih priča malih bh. biznisa, uspjeha raznovrsnih lokalnih proizvoda, ali i neiscrpnih izvora inspiracije, kreativnosti i marljivosti poduzetnica iz svih dijelova naše zemlje”, ističu iz Fondacije 787.
“Ove godine smo se uvjerili da sreću čine male stvari. Baš poput te da kupovinom majice podržiš druge superžene širom BiH. Ili da majicu pokloniš mami, sestri, prijateljici, šefici, susjedi, komšinici, teti u vrtiću ili nastavnici, jer vjerovala ili ne, one možda nisu ni svjesne da su superžene. Zato im idemo to reći zajedno”, ponosno poručuju iz BONJOUR.ba i dm tima.
(manager.ba)