MENTI – Program za poduzetnice

Prijavite se na program ‘MENTI – mentorstvo i edukacija za nove tržišne inovatorice’ koji će mikro i malim biznisima koji su u vlasništvu žena pružiti obuku i mentorsku podršku u oblasti poduzetničkih, menadžerskih vještina, a sa posebnim fokusom na brendiranje.
Ako ste poduzetnica sa registriranim biznisom na području Bosne i Hercegovine, te vam naročito nakon ove izazovne godine treba dodatni pogon za bolje rezultate, nova znanja, istaknutiji brend i podržavajuće okruženje, prijavite se na MENTI program!
Ovaj put, težište cjelokupnog programa stavljamo na izgradnju brenda i vještine koje će vam pomoći da svoj vizuelni identitet i marketinške aktivnosti realizirate na najbolji način kako bi bili prepoznatljivi i nametnuli se na tržištu. Iskoristit ćemo dobrobiti tehnologije i aktivnosti organizirati online što će omogućiti pristup poduzetnicama iz cijele BiH!
Program je namijenjen poduzetnicama sa područja cijele Bosne i Hercegovine, a potrebno je da već imate registriran mikro, mali ili srednji biznis.
Nastava će se odvijati online, dva puta sedmično u trajanju od 2,5 sata po susretu, od 23. maja do 27. augusta 2021. godine, nakon čega će se realizirati po 5 sati mentorstva sa dodijeljenom mentoricom.
NAČIN PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA do 16. maja.