NAHLA: Prijavite se na brzi kurs Excela

Već neko vrijeme želite naučiti koristiti Excel, zbog posla ili fakulteta, ali vam se rad u Excelu čini komplikovanim i odbojnim? Niste bili motivirani da ranije upišete kurseve Excela jer su trajali po nekoliko mjeseci?
Ovaj brzi kurs Excela je namijenjen upravo vama!

U samo deset susreta kroz pojašnjenja korak po korak i prilagođen praktičan rad savladajte Excel tako da ga možete samostalno koristiti za svoje potrebe. Kurs će ići od početničkog nivoa, ali će biti obrađene ne samo osnovne nego i neke napredne funkcionalnosti Excela, fokusirajući se na najčešće potrebne vještine u radu s Excelom.

Kurs će vas osposobiti da:

  • samostalno koristite Excel radno okruženje, shvatate ulogu radnih knjiga i listova, razumijete ponuđene funkcionalnosti, krećete se kroz dokument, lako unosite podatke i manipulišete njima, te ih spašavate i štampate na za vas najpraktičniji način;
  • koristite Excel za proračune i izradu grafika na osnovu podataka i izradu baza podataka (klijenta, proizvoda, itd.) koje možete lako filtrirati i sortirati prema željenom kriteriju;
  • podatke predstavljate na željeni način, formatirate ih i činite estetski dopadljivim, te kreirate svoje šablone koje možete ponovo koristiti.

 
PRIJAVI SE 
Kurs počinje 2. juna i traje do 5. jula  2021, a održavat će se u prostorijama CEI Nahla, Sarajevo (Džemala Bijedića 122)
Termin održavanja nastave: ponedjeljkom i srijedom, 17.30 – 19.00
Cijena kursa je 70 KM. U cijenu je uračunat PDV.
Instruktorica: Harisa Polutan-Nišić, magistrica elektrotehnike.
Prijave: putem ONLINE FORMULARAUplatu možete izvršiti do popune mjesta. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate.
Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: edukacija@nahla.ba.
Detaljne upute o pravilima vezanim za pohađanje naših IT kurseva pogledajte OVDJE.