Sarajevo: Postani članica Tignuma – 2020!

Nahlin klub mladih “Tignum” i ove akademske godine otvara javni poziv za prijem novih članica. Ako si puna pozitivne energije koja treba primjenu u društvu, želiš naučiti nove vještine, ali i prenijeti ono što znaš na druge i zarazno dobru okolinu koja podržava tvoje ideje, pridruži se našem klubu mladih “Tignum”.
Hocu.baNahlin klub mladih Tignum okuplja djevojke od 18 do 25 godine i pomaže da prepoznaju svoje potencijale i ostvare ih uz mentorstvo iskusnih predavačica iz različitih oblasti.
Kroz svoj rad nastojimo motivirati mlade žene na aktivno djelovanje u zajednici uz prethodno istraživanje problema, pomoći im da se lično i profesionalno usavrše i uzmu učešće u dešavanjima na lokalnom i međunarodnom nivou iz oblasti ljudskih prava, prava žena, slobode vjere, socijalnog poduzetništva, IT-a, ekologije i drugih oblasti.
Članice koje pokažu zapažene rezultate stiču pravo na učešće u Nahlinom programu stipendiranja.
PRIJAVI SE
Poziv za prijem novih članica bit će otvoren do 15. oktobra 2020. godine, a PRIJAVNI FORMULAR možeš popuniti OVDJE.
Ako želiš biti sigurna da je Nahla pravo mjesto za tebe, upoznaj se s našom MISIJOM i VRIJEDNOSTIMA i pridruži se ovom vrijednom timu.
Prati Klub mladih Tignum na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM, upoznaj se s njihovim radom i djelovanjem i ne propusti zanimljive sadržaje koje pripremaju u narednom periodu.
Kontakt za dodatne informacije: mladi@nahla.ba
(nahla.ba)