Najbolji studentski posao ovog ljeta!

Tražimo pojačanje u našem studentskom timu, ali važno je da znaš – ovo nije samo običan, dosadni posao! Jer – daje ti kriiila 😉

Tražiš super cool studentski posao? Odlično! Mi tražimo pojačanje u našem super cool studentskom timu. Nove kolege trebamo u SarajevuMostaruTuzli Banja Luci.
Ako si redovan student prve ili druge godine, imaš vozačku dozvolu i želju da učiš i usvajaš nove vještine, a posebno iz oblasti marketinga i prodaje – čitaj dalje.
Ti si onaj kome svi dolaze po savjet za studentski život – od ispita, najboljih skripti i učenja, do izleta, partija i naj mjesta za izlazak? Voliš Red Bull i želiš drugima davati kriiila? E onda smo baš tebe tražili!
Ako ste spreman za izazov, prijavi se da postaneš dio Student Marketeers tima. Sve što trebaš napraviti je poslati CV sa slikom i motivacijsko pismo u kojem ćeš nam reći zašto si ti najbolji izbor za naš tim.
Prijave traju do 1.7.2023., a prijaviti se možeš OVDJE
Preuzeto sa: jobs.redbull.com

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi