Najveći festival demo bendova se vraća: Demofest od 20. do 22. jula

Najveći festival demo bendova se vraća, a ljubitelje dobrog zvuka od 20. jula na tvrđavi Kastel očekuje novo izdanje Demofesta.

Od prijavljenih 358 demo bendova, stručni žiri Demofesta izabrao je 22 najbolja, koja će dobiti priliku da pokažu svoj talenat.

-Na bini Demofesta tokom prethodnih 11 festivala prodefilovala su 352 demo benda, tražeći svoju šansu za uspjeh i priznanje, prvo od strane žirija, a potom i publike. Demofest je do tada nepoznatim grupama ponudio nešto potpuno suprotno: vrhunsku binu i ozvučenje, zvjezdani tretman organizatora i medija, priliku da nabave kvalitetnu opremu, snime album i spotove uz adekvatnu marketinšku podršku u njihovoj promociji – kažu organizatori.

Tokom ovogodišnjeg „Demofesta“, koji će trajati do 22. jula – najavljen je i sjajan lajn ap na kojem nastupaju: Morcheeeba, Laibach, Roni Size, Femi Kuti, Parov Stelar, Dub FX, Kiril Džajkovski, MKDL, M.O.R.T., Sunshine, Bojana Vunturišević, Đorđe, Hiljson Mandela, Sajsi MC, Nipplepeople …

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi