Najzanimljivije fotografije naših čitatelja: Pravda za “Bradonju”

Hvala svim našim čitateljima koji su nam pomogli  da Tuzla ostane multikulturalan grad po mjeri svakog mačkograđanina i mačkograđanke.


Naime u Tuzli su tokom mjeseca decembra osvanuli bilbordi, koji su nasmijali građane Tuzle. Međutim, dio građana je izrevoltiran porukama na bilbordu, pa su društvene mreže u našoj državi najviše se vrtile oko kampanje, koju su, sudeći po objavi na njihovoj Facebook stranici, pokrenuli članovi/ce Džemata Kula Tuzla.
Naime, na njihovoj stranici smo saznali da su u sklopu svojih najnovijih davetskih aktivnosti postavili “džambo” bilborde na kojima poručuju da “Muslimani nisu ludi da slave najluđu noć”. 

Kako naše mačke obožavaju Djeda mraza i odlično znaju da on ne odnosi djecu, već da ih zbližava i povezuje tokom novogodišnjih dodjela paketića, novogodišnjih praznika i zimskih radosti odlučile su da na to podsjete sve građane.

Na našoj facebook stranici smo pokrenulo akciju pod nazivom #CATBradonja.

Pozivali smo sve građane da se priključe akciji, tako što će na svom profilu postaviti svoju sliku sa Djedom mrazom uz hashtag #CATBradonja ??
Želja nam je bila da ovom akcijom podstaknemo građane BiH da na svojim profilima na primjeran način pokažu šta mislimo o porukama sa bilborda.
Donosimo vam najzanimljivije CAT Bradonje:

Adnan Karamujić

Alma Morankić

Ana Kotur-Erkić

Petar Vidović

Vedrana Vujović
Sretna Nova godina mačkograđani i mačkograđanke! 

Posljednji postovi