News Impact Summit u Pragu

Evropski centar za novinarstvo (EJC) nastavlja svoj serijal News Impact Summit događajem koji će se održati u Pragu 6.10.2022.

Serijal konferencija News Impact Summit, koji organizuju Evropski centar za novinarstvo (EJC) i Google News Initiative, nakon dvije godine online događaja, vraća se uživo u Pragu 6.10.2022.

Prisutni će razgovarati o tome kako koristiti inovativne tehnike pripovijedanja i digitalne proizvode za uspostavljanje odnosa sa publikom i povećanje povjerenja publike u medije. Neke od tema o kojima će biti riječi su novi digitalni alati, novi formati predstavljanja kompleksnih priča, korištenje pripovijedanja za borbu protiv dezinformacija i šta medijske redakcije mogu naučiti od komercijalnih brendova na području storytellinga.

Učešće na događaju je besplatno.

Za više informacija i registraciju, posjetite službene stranice organizatora.

media.ba

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi