NOĆI KVIZOVA PROSLAVILI JUBILARNI STOTI KVIZ

Sinoć, 18.11. u Gypsies baru Tuzla održan je jubilarni stoti kviz Pub kvizova Tuzla. Iza nas je sto noći znanja, zabave i nagrada.  U dva kviza opšteg znanja i jednom muzičkom kvizu od po 33 pitanja, učetvovalo je preko 30 timova.

A pobjednici sinošnjeg prvog kviza opšteg znanja bio je tim  Stelekt,
pobjedu u drugom kvizu opšteg znanja odnijela je Ekipa za očevid, a
u posljednjem muzičkom kvizu prvo mjesto uzeli su Mušanovi ahbabi.

Zahvalni smo svim učesnicima naših kvizova koji su nas pratili svih ovih 100 kvizova i pokazivali znanje kod nas, a mi za njih nastavljamo praviti zabavu i priliku za sticanjem novog znanja. A pozivamo i sve one koji nisu imali priliku biti dio našeg kvizaškog tima, da nam se pridruže i uživaju, stiču znanje, sklapaju prijateljstva i osvajaju nagrade jer je ispred nas još mnogo kvizova.

Nagrade za pobjedničke timove sinoć obezbijedili su: Pekara Anila Centar, Staropramen, Donerhana i pekara Dan i Noć, kojima se također mnogo zahvaljujemo.

Naredne susrete kvizaša u gradu Tuzla, možete pratiti na instagram stranici:

https://www.instagram.com/pub_kviz_tuzla/

 

 

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi