Oglas za posao: Regionalni menadžer digitalnog programa – MEER

World Vision International je organizacija koja je snažno posvećena zaštiti i promoviranju dobrobiti djece i odraslih korisnika i očekuje da svo osoblje, povremeni radnici i volonteri podijele ovu posvećenost. Kao organizacija usmjerena na djecu, World Vision BiH ima nultu toleranciju prema incidentima nasilja ili zlostavljanja bilo kojeg djeteta ili odraslih korisnika bilo gdje.
World Vision, međunarodna kršćanska humanitarna i razvojna agencija koja radi u više od 100 zemalja širom svijeta, trenutno traži predane i kvalifikovane kandidate koji će se prijaviti za pozicije

Regionalni menadžer digitalnog programa – MEER 1 pozicija, puno radno vrijeme, radna lokacija: rad kod kuće

SVRHA POZICIJE

Pružiti regionalno vodstvo za tehnološka i digitalna rješenja, koja smanjuju omjer operativnih troškova (OCR) za operacije finansijske inkluzije u regiji.

KLJUČNE ODGOVORNOSTI:

Strateško vodstvo digitalne transformacije
Tehnički savjeti i osiguranje kvaliteta za MFI
Doprinesite globalnim projektima i digitalnim inicijativama operativnog i tehnološkog tima
Regionalna strategija
Izgradnja kapaciteta
Molimo slijedite link da vidite detaljne zahtjeve za poziciju.
Svi zainteresovani kandidati za gore navedeno radno mjesto, treba da dostave dokumente za prijavu (CV i motivaciono pismo) putem službene stranice karijera WV BiH, Regionalni Digital Program Manager – MEER (myworkdayjobs.com)
Sa preko 70 godina iskustva, naš fokus je na pomoći najugroženijoj djeci da prebrode siromaštvo i iskuse punoću života. Pomažemo djeci svih sredina, čak i na najopasnijim mjestima.
Pridružite se našem 34.000+ zaposlenicima koji rade u skoro 100 zemalja i podijelite radost transformacije životnih priča ugrožene djece!
Rok za prijavu za sve gore navedene pozicije je 20. februar 2022. godine, nedelja.

Za intervjue će biti kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite našem Odjelu za ljude i kulturu. Telefon naše kancelarije je 033 660 426.

Lokacija: Home Working

Broj izvršilaca: 1

Datum objave: 15.02.2022.

Trajanje oglasa: 5 dana (od 20.02.2022.)

mojposao.ba

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.