Online besplatan Workshop: Nauči brzo i jednostavno kreirati Facebook objave!

Naša prva radionica je održana početkom decembra 2020. godine, a ukoliko joj nisi prisustvovao ili prisustvovala, pogledaj snimak u loncu: Facebook oglašavanje po mjeri tvog biznisa: Prvi workshop. Pročitaj u nastavku šta će biti tema narednog druženja…

Online besplatan Workshop: Nauči brzo i jednostavno kreirati Facebook objave!Pitaš se kako izgleda kvalitetna objava i šta treba da sadrži? Kako planirati objave i odabrati dobre fotografije?

Onda je kurs Facebook-a koji organizuju Startup studio i Omladinska banka upravo za tebe.

Kurs obiluje primjerima iz prakse i u potpunosti je interaktivan.

  • Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj kurs imaš priliku da postavljaš konkretna pitanja i uz sve to ako budeš redovno prisutan na našem webinaru možeš osvojiti nagradni paket u vrijednosti od 350 KM.
  • U paket je uključeno 100 KM troškova promocije (FB oglašavanje/ Google Ad i sl.) + individualna podrška na pripremi kampanje od naših eksperata i ekspertica (dizajn, targetiranje grupa i puštanje kampanje) u vrijednosti od 250 KM.

KOME JE NAMIJENJEN KURS?

Svima koji žele naučiti kako iskoristiti prednosti Facebooka za svoje poslovanje od samostalnih djelatnosti, komercijalnih poljoprivrednih gazdinstva do malih firmi.

KOJE SU KORISTI ZA POLAZNIKE I POLAZNICE?

Polaznici i polaznice će kroz praktičan rad naučiti kako samostalno kreirati i voditi Facebook stranicu, objavljivati odlične postove, planirati i analizirati oglašavanje, istražiti tržište i iskoristi najbolji trenutak za plasman proizvoda ili usluge te još mnogo toga.
Teme drugog online Workshop-a:

• Elementi objave na Facebook-u (copy, vizual)
• Šta je kvalitetna objava i šta treba da sadržava
• Najbolje vrijeme za postavljanje sadržaja i količina sadržaja za objavljivanje na stranici
• Alati za pravljenje vizuala
• Kako uspješno komunicirati sa svojim pratiteljima ili klijentima

Prijavi se do 19. januara a već 20. januara u 18 h nam se pridruži na drugoj radionici: online! 
 
(lonac.pro)