Otvaranje prijava na USA Work and Travel 2024 program

Besplatna aplikacija do 15.11.2023. Nakon tog datuma iznosi 100,00 KM.

Najpovoljnija cijena programa i najbolji uslovi plaćanja su tradicionalno kod nas!

Fleksibilno plaćanje programa u ratama. Prva rata od 300$ koja se plaća sponzorskoj organizaciji je prijava na program, ostale dve rate se plaćaju tek nakon dobijene vize.

Mogućnost plasmana studenata u mnogobrojne američke države i popularne regije, kao i na raznovrsne poslove uz našu i pomoć našeg američkog sponzora INTRAX San Francisco.

Mogućnost dobijanja studentskog Work and Travel bankarskog kredita, još od 2016. godine.

Agencija Columbus Travel and Consulting je prepoznata od strane Američke Ambasade u BIH kao lider po kvalitetu rada i uspješnosti.

Najveći procenat dobijenih studentskih J-1 viza godinama unazad ima naša agencija (2023.godine taj postotak je bio 99.40% sa samo jednim odbijenim WT USA studentom).

Petnaestogodišnje iskustvo u programima kulturne razmjene.

Radno vrijeme kancelarije: 09:00 – 17:00h od ponedeljka do petka!

Mogućnost zakazivanja termina za informativne razgovore uživo, kao i online.

Informišite se o svim detaljima programa (koliko šta košta, kad se šta plaća, koji su otkazni troškovi, šta je uključeno u cijenu programa a šta nije, koje su najpopularnije regije, u kojim mjestima i državama mi lično zapošljavamo studente na mnogobrojne pozicije, itd.)

Spremite se za nezaboravno iskustvo u sezoni 2024!

Pridružite nam se u Work&Travel avanturi!

Vidi dok si mlad!

Preuzeto sa: Instagram @columbustravelbanjaluka

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“