Otvoren poziv za učešće u Školi poduzetništva za mlade

Javni pozivz a prijavu učesnika za učešće uŠ koli poduzetništva za mlade

Udruženje trenera CEFE u BiH poziva mlade osobe u dobi od 15 do 30 godina sa područja grada/općina: Centar Sarajevo, Mostar, Travnik i Novi Travnik, da se prijave i učestvuju u Školi poduzetništva za mlade .

Škola poduzetništva za mlade pružiće priliku mladima da steknu nova znanja i unaprijede svoje poduzetničke vještine, testiraju vlastite poslovne ideje i pretvore ih u poslovne planove. Uz pomoć iskusnih trenera i mentora, mladi će imati priliku da uče o strategijama poslovanja, marketingu, finansijskom planiranju i drugim ključnim aspektima poduzetništva.

Tokom tri mjeseca Škole poduzetništva, mladi će dobiti priliku za umrežavanje sa mladim budućim poduzetnicima iz drugih lokalnih zajednica, te steći vrijedno znanje o uspješnim poslovnim pričama u Bosni i Hercegovini.

Prijave su moguće putem aplikacionog obrasca koji je dostupan na linku.

Rok za prijavu je 21.05.2023. godine.

Mlada si osoba? Srednjoškolac, student, apsolvent?

Nezaposlen/a si ili imaš posao,

a maštaš da jednog dana pokreneš nešto svoje?

Pridruži se mladima sa sličnim idejama i željama i iskoristi priliku za lični rast, razvoj i umrežavanje!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Projekt „Škola poduzetništva za mlade“ implementira se u sklopu projekta „Aktivizam, angažman i odgovorna rješenja (MAKERS) kojeg uz podršku Porticus fondacije provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

cefebih.or

“Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“