Otvorenje proljetne sezone sportskog penjanja na Komadinovom vrelu

Čast nam je sve vas pozvati da doživite čari kanjona Neretve i Komadinovog vrela na potpuno drugačiji način i okusite čari sportskog penjanja.
05.06.2022. u 11 sati u organizaciji Udruženja Građana “PULS“ Jablanica na rejonu Komadinovog vrela na istočnim obroncima planine Čvrsnice otvara se prvo sportsko penjalište “Komadinovo vrelo” na teritoriji Općine Jablanica. Otvorenje će biti upotpunjeno sa super druženjem, upoznavanjem sa penjalištem i drugim penjačkim zajednicama, te najavom edukativnog programa kako za penjače početnike tako i za naprednije. Uz to, napredniji polaznici će imati priliku naučiti i kako se izrađuju sportski smjerovi.
Uz veliku pomoć naših prijatelja iz Alpinističko-sportskog društva “Neretva” Mostar kao partnera projekta, Sportsko-penjačkog kluba “Blagaj”, kao i naših dragih gostiju Wanja Lohmeiera iz Njemačke i Roberta Mencina iz Slovenije izrađeno je 15 smjerova različitih težina, kako za početnike tako i za naprednije penjače.
Projekat izgradnje penjališta implementiran je uz pomoć projekta Via Dinarica koji implementira i sufinancira Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), uz financijsku podršku Agencije Sjedinjenih Američkih Država za međunarodni razvoj (USAID BiH) i Agencije za razvojnu suradnju Republike Italije (AICS).
Organizator zadržava pravo izmjena i dopuna.

Posljednji postovi