Poduzetnička Akademija u Ze-Do Kantonu – PRIJAVI SE!

Ukoliko se nalazite na evidenciji nezaposlenih osoba bilo koje Službe za zapošljavanje u Zeničko – Dobojskom Kantonu, a uz to imate poduzetničke ideje i želite da ih razvijete , upotpunite znanje i lične potencijale – prijavite se na PODUZETNIČKU AKADEMIJU koju realizuje Udruženje Poduzetnice IN, u saradnji sa ZZZFBiH i prijateljima projekta (Privredna Komora Federacije BiH, Almy doo, Čip sistemi doo, Planjax Group)

USLOV ZA PRIJAVU JE DA STE TRENUTNO NEZAPOSLENI I DA SE VODITE NA EVIDENCIJI NEZAPOSLENIH MINIMALNO OD 20.08.2020. TE DA IMATE NEKU IDEJU KOJU BISTE ŽELJELI REALIZOVATI I KRENUTI PODUZETNIČKIM PUTEM, ODNOSNO PUTEM SAMOZAPOŠLJAVANJA.

Akademija će se realizovati u poslovnoj zgradi kompanije Almy u Zenici. Polaznicima će se omogućiti da, ukoliko zbog trenutne zdravstvene situacije izazvane pandemijem virusa Covid_19, ne mogu prisustvovati svakom modulu, to mogu učiniti online.
Prisustvo na prvom i posljednjem modulu je obavezno!
Realizacija Akademije bi se trebala završiti do kraja tekuće godine. O svim detaljima se možete informisati putem maila info@poduzetnice.ba ili na sličnim tekstovima (vezanim za realizaciju Akademije u Kantonu Sarajevo) na portalu www.poduzetnice.ba
Na akademiju su dobro došli i muškarci i žene, bilo koje starosne skupine. Prijave sa osnovnim podacima i vlastitom izjavom da se nalazite na evidenciji neke od Službi ZZZ Ze-Do Kantona možete slati putem OVOG LINKA ili možete slati na mail info@poduzetnice.ba
PRIJAVI SE OVDJE
#poduzetništvojein #rajasabiroa #taćekorona #nećemostati
(PODUZETNICE.BA)