Portal Source.ba: Traži se novinar

Želite li biti novinar i dio ambicioznog i ozbiljnog tima, portal Source.ba vam nudi priliku za dokazivanjem. Web novinarstvo je dinamičan posao, a posebno ako ga radite za jedan video portal, koji od vas traži puni angažman, ali i nudi mnogo prostora za učenje i nadogradnju postojećeg znanja i vještina.

Source.ba vam pruža jedinstvenu priliku da naučite nešto novo, da se profilirate kao novinar, ali i da zaradite novac.

Od vas se očekuje da ste ambiciozni, naouružani znanjem i željom da kroz novinarski posao mijenjate svijet na bolje. Neophodno je da poznajete osnove novinarstva, rad na računaru i najmanje jedan strani jezik, a kandidati sa prethodnim radnim iskustvom u novinarstvu imat će prednost.

Prijave koje trebaju sačinjavati vašu kratku biografiju i pismo namjere šaljite na mail info@source.ba sa naznakom “Konkurs za novinara/ku”. Kandidati koji uđu u uži izbor bit će kontaktirani i pozvani na razgovor.

hocu.ba

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.