Posebna ponuda kurseva u ACADEMY387

Ovom prilikom Vas želimo obavijestiti da trenutno možete iskoristiti posebnu ponudu kurseva u ACADEMY387:

Potreba za kvalitetnom obradom i analizom velike količine podataka je nešto što se sve više traži na tržištu rada, stoga je kurs Naprednog Excela sa analitikom i pripremom za BI odlična priprema za ovu vrstu posla. Kurs traje dvije sedmice, a namijenjen je osobama koje solidno poznaju Excel i koje se pripremaju za BI alate. Početak kursa je planiran za 02.04.2022.

Kurs Power BI-ja namijenjen je korisnicima koji rade u finansijskoj i menadžment oblasti, IT korisnicima, poslovnim analitičarima, ali i nevladinim i istraživačkim organizacijama. Kurs traje jednu sedmicu (8 sati), a njegov početak je planiran za 02.04.2022.

Svi znamo da je jasna i efikasna komunikacija na engleskom jeziku put do poslovnog uspjeha, stoga je kurs Poslovnog jezika namijenjen poslovnim ljudima iz svih branši koji žele unaprijediti vještinu usmene i pismene poslovne komunikacije. Početak kursa je planiran za 22.03.2022.

Ukoliko ste zainteresovani za bilo koji od prethodno navedenih kurseva, Vašu prijavu možete izvršiti putem linkova, e-maila: contact@academy387.com ili putem telefona 033 941 261. U okviru ove posebne ponude, za grupu od 5 i više polaznika iz iste kompanije ili organizacije nudimo popust od 10%.

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi