Postani ambasador/član Evropske Demokratske Mreže Mladih

European Democracy Youth Network je koalicija mladih građanskih i političkih lidera, ujedinjenih u osnaživanju novih generacija promjena.

Znamo da se demokratija suočava s problemom povjerenja javnosti. Nakon što decenijama nisu vidjeli da demokratija radi za njih, mnogi mladi ljudi se jednostavno isključuju iz građanskog i političkog života. Potrebna je hrabrost i vizija da se odvojite od uobičajenog poslovanja i zauzmete se za demokratiju. Nije uvijek popularno biti aktivan u javnom životu. Ali ako ne mi, ko?

Ako želite da se pridružite borbi za zaštitu naših sloboda i demokratije od mržnje i autoritarnosti, znajte da niste sami. Pridruži nam se.

Prijave primljene prije 30. oktobra 2021. (23:59 CET) ispunjavaju uslove za prijem u mrežu kao novog člana u drugoj polovini novembra 2021. EDYN će obavijestiti sve kandidate koji su podnijeli prijavu prije roka do 30. oktobra o prijemu u druga polovina novembra 2021.

Međutim, zainteresovani kandidati mogu podneti svoje prijave nakon isteka roka 30. oktobra 2021. – EDYN-ovi ogranci za pojedinačne zemlje će razmatrati prijave primljene nakon tog roka na redovnoj osnovi i odrediti svoj vremenski rok za prijem novih članova.

Ako želite da se prijavite sada to možete uraditi putem ovog linka: https://edyn.eu/join-us/

Ako ste zainteresirani za podnošenje prijave nakon 30. oktobra 2021., kontaktirajte EDYN na Facebooku kako biste saznali više o vremenskom okviru za poglavlje u vašoj zemlji.

Ukoliko želite da popunite prijavu kasnije, možemo Vam poslati obrazac putem e-maila.

Posljednji postovi