Postanite volonter sudija za Queens Commonwealth Essay Competition

Kraljevsko društvo Commonwealth poziva sve zainteresovane koji žele da rade kao volonteri u ocjeni eseja a imaju više od 18 godina, da se prijave za ovu poziciju.

OBLAST:
Pisanje
OPIS:
Kraljevsko društvo Commonwealth traži sudije koji će raditi kao volonteri  za  Queen’s Commonwealth Essay Competition. Svake godine za ove takmičenje stižu prijave mladih širom Komonvelta, koje čita i ocjenjuje tim volontera. Jedna od najvećih prednosti ovog takmičenja je što predstavlja sjajnu priliku za sve one koji vole da pišu da predstave svoje radove i da javnost čuje za njih. Zajedno sa njima sudije će jačati dijalog na neku od tema (zajednica u Komonveltu, pismenost, omladinski rad ili međunarodni poslovi).
Vaš volonterski rad biće ključan kako bi ohrabrili mlade pisce da naprave korak ka boljoj budućnosti .
USLOVI:
Da biste mogli da učestvujete na ovom takmičenju neophodno je da imate više od 18 godina, zatim da vas zanima Komonvelt i međunarodni poslovi i da aktivno pišete. Takođe morate biti dostupni u periodu između jula i avgusta i to po 40 sati kako biste pročitali i procijenili veliki broj prijava. Neophodno je da imate sopstveni računar i brz pristup internetu tokom ovog perioda jer će se ocjena radova vršiti elektronskim putem.
NAČIN PRIJAVE:
Kako biste se prijavili potrebno je da  popunite prijavni formular i pošaljete je na mejl competitions@royalcwsociety.org sa ‘2021 JUDGE APPLICATION’ u subjektu.
ROK ZA PRIJAVU:
17.05.2021.godine
Detaljnije:
https://www.royalcwsociety.org/qcecjudge