Poziv za dostavljanje informacija za Kalendar aktivnosti povodom “Sedmice izgradnje mira i ženske solidarnosti”

Bliži se Osmi mart – Međunarodni dan žena koji Mreža za izgradnju mira i njene članice obilježavaju već nekoliko godina organizacijom mnoštva aktivnosti širom Bosne i Hercegovine. U protekle dvije godine, članice Mreže za izgradnju mira su organizirale preko 180 aktivnosti povodom ove značajne sedmice.

Резултат слика за gender women strengt
Kao i prethodnih godina, tako i ove, Mreža za izgradnju mira, a u saradnji sa Ženskom mrežom BiH, Inicijativom građanke za ustavne promjene i Agencijom za ravnopravnost spolova BiH, koordinira kreiranje zajedničkog kalendara aktivnosti. Sedmicu Izgradnje mira i ženske solidarnosti obilježavamo u periodu od 2-9. marta, sa ključnom porukom “Niti jedna žena nevidljiva”.
Ovim putem bismo vas zamolili da nam pošaljete informacije o aktivnostima koje ćete organizovati povodom Sedmice izgradnje mira i ženske solidarnosti, koje ćemo uvrstiti u zajednički kalendar.
Informacije koje su nam potrebne za Kelndar aktivnosti povodom Sedmice izgradnje mira i ženske solidarnosti su: 
a) Naziv aktivnosti
b) Informacije o tome ko organizira aktivnost (ime organizacije ili škole)
c) Vrijeme i mjesto održavanja aktivnosti
d) Kratak opis aktivnosti
e) Ime i prezime i kontakt osobe koja je odgovorna za organizaciju aktivnosti
Sve informacije možete slati na e-mail maida.zagorac@mreza-mira.net, a ukoliko imate nekih pitanja ili nejasnoća možete nam se obratiti i putem slhdećeih brojeva telefona: Tel: +387 33 741 080 – Mob: +387 61 489 833 – Fax: +387 33 741 081