Poziv za mlade – socijalna inkluzija u evropskim gradovima

„Mladi i socijalna inkluzija u gradovima“ koja će se održati od 13. do 15. novembra 2023. u Roterdamu, Holandija.

Ko se može prijaviti?

Ako imate između 18 i 30 godina, aktivno ste uključeni u svoju zajednicu, strastveni ste za socijalno uključivanje i spremni ste dati svoj doprinos i energiju, podstičemo vas da se prijavite na ovaj poziv. Odabiremo do 30 mladih ljudi koji su stanovnici jedne od 46 evropskih zemalja za učešće na našem prepoznatljivom događaju – Dijalogu o evropskoj politici (EPDF) – u Roterdamu, Holandija, 13.-15. novembra 2023.

O čemu je Forum za dijalog o evropskim politikama?

Oko 120 kreatora politike, vjerskih aktera, predstavnika mladih, lidera civilnog društva i stručnjaka okupit će se u Rotterdamu na 5. EPDF-u kako bi razgovarali o ulozi mladih u socijalnoj inkluziji u evropskim urbanim prostorima.

Kako biti odabran?

Želimo pružiti priliku motiviranim mladim ljudima da saslušaju jedni druge brige, identificiraju mogućnosti za podršku i saradnju.

Kako se prijaviti?

Molimo vas da popunite ovaj formular ovdje do 31. avgusta 2023. Obavijestit ćemo vas ako budete odabrani do kraja septembra!

Ako imate pitanja, kontaktirajte nas na europe@kaiciid.org

Evropski regionalni tim

KAICIID

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“