POZIV ZA SUDIONIKE: STUDIJA U BUDIMPEŠTI

Ako ste mlada osoba ispod 30 godina, pozivamo Vas da postanete sudionik Studijske sesije: Rad s mladima za sve: Definiranje socijalne uključenosti od politike do stvarnosti!

Cilj zajedničkog studijskog sastanka s ECYC-om je ojačati veze između radnika koji rade s mladima i organizacija mladih s ciljem daljnjeg unaprjeđenja europskog programa rada s mladima u promicanju rada s mladima za sve.

Njegov cilj je definirati što socijalna uključenost znači u kontekstu rada s mladima i kako zagovarati društvenu uključenost mladih u situacijama nesigurnosti, diskriminacije ili života u nepovoljnom okruženju.

Studijska sesija će se održati od 3. do 7. srpnja u Budimpešti u Europskom centru za mlade s datumima dolaska 2. srpnja i odlaska 8. srpnja. Sudionici bi trebali biti prisutni tijekom cijele studijske sesije s najmanje 80% prisutnosti.

Stoga će sudionici biti odabrani prema načelima demokratskog sudjelovanja, spolne i geografske ravnoteže, s tim da će se posebna pozornost posvetiti sudjelovanju naših novih članova ili onih koji nisu uspjeli poslati sudionike na naše posljednje projekte.

Ovaj poziv je otvoren do 28. travnja 2023., a prijaviti se možete ispunjavanjem

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXqJtYG8Fqu194mDf7aMdD8PGXT_v2ulXCBLeuT0xqbCxFQQ/viewform

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative(BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“

Posljednji postovi