Poziv za učešće na kampu “Pollution Revolution”: Troškovi plaćeni

Mlad/a si, zainteresovan/a za medije i spreman/na da u timu radiš na pripremi emisije, web članaka i videa? Želiš da upoznaš nove ljude i budeš dio revolucije dobrih ideja u svom gradu? Ako je tvoj odgovor DA, onda nastavi čitati ovaj tekst!
Ukoliko imaš između 17 i 30, dolaziš iz Zenice i okoline, i želiš da naučiš nešto više medijskom sadržaju i plasiranju medijskog sadržaja, onda je pravo vrijeme da se prijaviš na učešće u projektu Pollution Revolution.
Udruženje za brigu i opšta prava djece „Naša djeca“, u sklopu kojeg kao redovna aktivnost djeluje i RadiYo Active, organizuje trodnevni kamp u prirodi , u periodu od 14. do 16. februara, koji je uvodna aktivnost ovog projekta.

Kamp će obuhvatiti radiYo radionice na kojima će se učesnici upoznati sa osnovama rada na radiju, radionice pisanja web članaka, a učesnici će se upoznati i sa alatima za postavljanje sadržaja na društvene mreže. U sklopu kampa predviđene su i radionice o osnovama kreiranja video sadržaja, kao i osnove montiranja.
Pročitao/la si do kraja i zainteresovan/a si i dalje? Ako je tako, CV i motivaciono pismo pošalji na mail aldin.ndjecaze@yahoo.com i čekaj povratnu informaciju.
Rok za prijave je 10.02.2020 do 15:00!
Broj mjesta za učešće na kampu je ograničen. Organizator kampa snosi sve troškove prijevoza, smještaja i hrane.
Projekat je podržan kroz BHRI (Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative) program kojeg implementira IOM uz finansijsku podršku USAID-a.
Preuzeto sa: https://www.zenicablog.com/