Poziv za We Make Democracy – Academy je otvoren!

Otvoren je poziv za sve mlade iz Bosne i Hercegovine koji su zainteresovani da dijele iskustva sa drugim učesnicima iz 5 zemalja regiona. Različita izdanja We Make Democracy projekta uspješno spajaju mlade ljude proteklih pet godina i donose nova znanja i kapacitete u lokalne zajednice.

 

Šta te očekuje kroz projekat?

 

Nadograđena verzija projekta, We Make Democracy – Academy, nudi znanje i iskustvo iz prve ruke sa odličnim trenerima, ali i odličnim prilikama za vršnjačku edukaciju i razmjenu iskustava i znanja. Sigurno je da ćeš upoznati nove kulture i načine rada, kao i ostvariti mnoge kontakte iz regiona, i vršnjaka i eksperata. Učešće u ovom projektu ti može poslužiti kao prilika da i sam postaneš trener u određenoj oblasti, a bit će obrađene raznovrsne teme pa ćeš moći pronaći svoju sferu interesovanja. Aktivnosti će biti podijeljene u module, te ćeš imati priliku i putovati.

 

Napominjemo da su sve aktivnosti projekta na engleskom jeziku, a da su svi troškovi učešća na modulima pokriveni od strane organizatora.

 

Ko se može prijaviti?

 

Mogu se prijaviti svi koji:

 

imaju od 18 do 30 godina

imaju prebivalište na teritoriji Bosne i Hercegovine

imaju znanje i razumijevanje engleskog jezika

mogu posvetiti svoje vrijeme da aktivno učestvuju u aktivnostima projekta

Kako se možeš prijaviti?

 

Popuni online obrazac i podijeli poziv sa prijateljima. Rok za prijavu je 15.6.2023. do 16:00 sati, a odgovor ćeš dobiti najkasnije 17.6.2023. godine.

 

O prethodnom izdanju ovog projekta možeš čitati ovdje i kako je sve izgledalo možeš pogledati ovdje.

 

Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati na mail: ena.ndjecaze@yahoo.com.

Hocu.ba