PRIJAVI SE – Formiranje projektnog tima: “NacioNElizam”

“NacioNElizam” je kampanja započeta 06.10.2020. godine čija je misija pružiti dovoljno prilika i informacija o problemu nacionalizma u BiH i terminu izgradnje mira kako bi se svaki pojedinac samostalno odlučio za put ka mirnijem zajedničkom suživotu u BiH.

Za ostvarenje te misije pripremamo niz aktivnosti, prije svega formiranje projektnog tima kampanje u kojem baš TI možeš biti jedan od članova. Sve što treba jeste da klikneš na ovaj link https://forms.gle/NPUocR2QEy2oSYFZA  i popuniš prijavnicu, te sačekaš rezultate.
Kampanja je pokrenuta od strane srednjoškolaca koji su prepoznali problem nacionalizma kao suštinski za izgradnju mirnijeg BiH društva u kojem bi atmosfera za život bila pozitivnija i lagodnija. Shodno tome, biramo zamjenika koordinatora, PR menadžera, event menadžera kao i PR i event tim. Odabrat ćemo iste na osnovu njihovih kompetencija i priloženog iskustva.
Ako si osoba koja se slaže sa našom vizijom i imaš želju da učestvuješ u rješavanju ovog problema i izgradnji mira u BiH, ovo je prava prilika za tebe!
Prijaviti se možeš do nedjelje (18.10.2020.) u 00.00h.
Zaprati nas na instagramu @nacionelizam za više detalja.