Prijavi se na Q sport kamp – Troškovi puta plaćeni!

Pozivamo te da se prijaviš na Q sport kamp, koji će se održati od 24. do 27. septembra 2020. godine u okviru projekta “Come together for higher chance of success”.
Centar za mlade KVART organizuje četvorodnevni Q sport kamp koji će okupiti 25 lezbejki, gejeva, trans, biseksulanih i interpolnih osoba iz Bosne i Hercegovine koje žele da se osnaže, povežu i provedu 4 dana na što bolji način!

Tokom kampa su predviđene mnogobrojne aktivnosti u prirodi, kao što su izleti, planinarenje, te druge sportsko-rekreativne i interaktivne edukativne radionice, zbog čega je bitno da učesnici i učesnice ponesu udobnu obuću za planinarenje, topliju odjeću, kabanice i ostalu opremu.
Troškovi prevoza, smještaja i ishrane su pokriveni od strane organizatora kampa. Refundacija putnih troškova će se izvršiti nakon kampa preko bankovnih računa, nakon dostavljanja originalnih autobuskih/voznih karata i računa. Učesnici i učesnice će biti smješteni_e u višekrevetnim sobama.
O samoj lokacija kampa obavijestićemo odabrane učesnike i učesnice. Kamp će predstavljati prostor gdje svi_e mogu da budu ono što jesu bez straha od osude drugih i bez nametnutih društvenih normi.
Rok za prijavu je nedjelja, 20. septembar 2020. godine, a prioritet pri selekciji će imati osobe iz sjevero-zapadnog dijela Bosne i Hercegovine.
Rezultati selekcije će biti objavljeni u roku od 24 sata po zatvaranju poziva. Odabranim učesnicama i učesnicima kampa će biti dostavljen program kampa sa svim potrebnim informacijama o kampu, kao i detaljan program kampa.
Organizator će preduzeti sve potrebne mjere za zaštitu učesnika i učesnica, te će obezbijediti potrebne maske i dezinfekciona sredstva. U slučaju da imate određene simptome COVID-19 otkažite učešće na vrijeme radi sigurnosti drugih učesnika i učesnica.
Važno je učestvovati, jer na Q sport kampu akcenat je na druženju i zabavi!
Za sve dodatne informacije pošaljite nam e-mail na czmkvart@gmail.com ili nam pišite preko Facebook-a (Centar za mlade KVART).
Prijavite se ovdje!
(Centar za mlade Kvart Prijedor)