Prijavi se na Social Impact Award – SIA 2022

Pogledaj video u kojem ti detaljno prikazujemo cijeli proces prijave na SIA 2022. Prijavi se na Social Impact Award, osiguraj finansijsku i mentorsku podršku za svoju ideju i besplatno učešće na Međunarodnom SIA samitu u Beču ove godine.

Želiš mijenjati svoju zajednicu na bolje, a pri tome imaš na umu i poslovnu ideju?
Social Impact Award ti nudi mogućnost da dobiješ finansijsku podršku do 42 000 KM, mentorstvo i besplatno učešće na Međunarodnom SIA samitu u Beču gdje ćeš se družiti sa društvenim preduzetnicama i preduzetnicima iz 15 država.
SIA je tvoja prilika da napraviš društvenu ili ekološku promjenu zajedno sa 150 mladih širom svijeta.

Rok za prijave je 22.5.2022. godine.

Ukoliko se još uvijek nisi prijavila ili prijavio, sa tobom dijelimo video u kojem ti detaljno prikazujemo cijeli proces prijave na ovogodišnje SIA takmičenje.

  • Prijavna polja u videu su popunjavana nasumično kao primjer. Ti trebaš odgovoriti na sva pitanja i potrudi se da tekst koji unosiš bude smislen.

Klikom na link ispod pogledaj video i saznaj kako da ispuniš svoju prijavu za SIA 2022.

lonac.pro

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi