PRIJAVI SE NA ŽENEVSKI IZAZOV 2022!

OPIS

Međunarodno natjecanje za diplomske studente za napredne razvojne ciljeve 2022. ima za cilj predstaviti inovativna i pragmatična rješenja za rješavanje izazova smanjenja siromaštva.

U želji da potakne razmišljanje i inovacije u razvoju iz različitih disciplinarnih i kontekstualnih perspektiva i uz velikodušnu potporu veleposlanice Jenö Staehelin, diplomski institut je 2014. pokrenuo Natjecanje za napredne razvojne ciljeve, međunarodno natjecanje za studente master studija.

Ideja je prikupiti priloge koji su i teorijski utemeljeni i nude pragmatična rješenja relevantnog međunarodnog razvojnog problema koji proizlazi iz interdisciplinarne suradnje između tri do pet upisanih master studenata iz bilo kojeg mjesta u svijetu.

PREDNOSTI

ADG natjecanje dijeli 25.000 CHF u novčanim nagradama. Pobjednički projekt bit će nagrađen s 10.000 CHF; dvije ekipe na drugom mjestu dobit će po 5.000 CHF, a dvije trećeplasirane, po 2.500 CHF.

KAKO SE PRIJAVITI

Za više informacija posjetite službenu web stranicu .

Rok : 20. april 2022.
Otvoreno za : diplomirane studente
Prednosti : novčane nagrade do 10.000 CHF

hocu.ba

 

Sadržaj o prilikama za mlade na stranici www.catbih.ba se prenosi u saradnji sa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.

Posljednji postovi