Prijavi se: Pokreni projekat ili mikrobiznis!

Od 29.6. do 16.7.2020. godine do 14 sati dostupan je fond od 148.240 KM za projekte i mikrobiznise mladih. Saznaj u kojim Omladinskim bankama imaš priliku da prijaviš svoj projekat ili mikrobiznis i ne propusti svoju BEZštelnu priliku!

Posebno držimo fige svim mladima koji po prvi put mogu prijaviti projekte i mikrobiznise u 6 novoosnovanih banaka: Omladinska banka Brod, Omladinska banka Gračanica, Omladinska banka Gornji Vakuf-Uskoplje, Omladinska banka Kneževo, Omladinska banka Stanari i Omladinska banka Sokolac! Iskoristite svoju BEZštelnu priliku!
PORED POKRETANJA PROJEKTA I MIKROBIZNISA PREKO “KREIRAJ” MENIJA NA NASLOVNICI, MOŽEŠ TO URADITI I PREKO OVIH DIREKTNIH LINKOVA (ALI TEK NAKON VERIFIKOVANOG BROJA TELEFONA I POPUNJENIH UPITNIKA NA PROFILU):
PROJEKAT: https://www.lonac.pro/project-details/0
MIKROBIZNIS: https://www.lonac.pro/micro-business-details/
16 Omladinskih banaka imaju na raspolaganju još 64.215 KM za projekte mladih!
Okupi ekipu od 3-7 članica i članova između 17 i 35 godina i registrujte se u lonac.pro.
Kako biste ostvarili svoju ideju možete dobiti bespovratna sredstva od 500 do 1500 KM!
Više informacija o pozivu za projekte pogledaj u ovom članku: MOBA 2020 – Poziv za društvene projekte mladih u Omladinskim bankama.
33 Omladinske banke nude mogućnost dodjele bespovratnih novčanih sredstava za registraciju obrta/samostalnog preduzetnika/komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva!
Uslovi su jednostavni:
imaš između 18 i 35 godina;
sjedište tvog biznisa će biti na teritoriji jedne od Omladinskih banka u kojoj je objavljen poziv;
potrebno ti je od 500 KM do 2.000 KM;
registrovat ćeš novi biznis najkasnije 2 mjeseca od potpisivanja ugovora.
Više informacija o pozivu za mikrobiznise pogledaj u ovom članku: MOBA 2020 – Poziv mlade poduzetnike i poduzetnice u Omladinskim bankama.
Ne zaboravi da je rok za prijavu projekata i mikrobiznisa 16.7.2020. godine, do 14 h.
(Hocu.ba)