Prijavi se: Žena je ženi..podrška!

Prijave za peti krug mentoRING-a traju do 15.02.2020.


ŽENA JE ŽENI…PODRŠKA!
Nakon nekoliko godina pauze, ponovo pokrećemo mentoRING, najveći mentorski programu regionu Zapadnog Balkana. U prethodne četiri godine naš mentorski program za žene je okupio više od 1300 žena iz raznih dijelova BiH, kreirajući nevjerovatnu pozitivnu energiju. Zato idemo tako i u 2020. godini!
Prijave za peti krug mentoRING-a traju do 15.02.2020, nakon čega će se vršiti formiranje parova po raznim oblastima (biznis, marketing, politika, mediji i PR, obrazovanje itd). Prijava je jednostavna i brza, i vrši se putem Google Forms:
Prijava za mentorice na linku Hoću da budem mentorica!
Prijava za korisnice na linku Želim dobiti mentoricu!
Ovo je fleksibilan program, koji nije zahtjevan za mentorice i koji se maksimalno prilagođava poslovnim i privatnim obavezama uključenih žena. Ključno je dobiti važan savjet i „vjetar u leđa“ u pravom momentu u životu, to znamo, zato vas sve pozivamo da se prijavite!
MentoRING je specifičan program još po jednoj činjenici, a to je da je ova inicijativa pokrenuta bez finansijske podrške od bilo kojeg donatora, i da se zasniva na volonterskom radu mentorica, podršci biznis sektora kao sponzora pojedinih aktivnosti i vlastitim resursima Centra za promociju civilnog društva. Dokazali smo da dobra ideja uvijek nađe način za ostvarenje!
BiH ima veliki broj sposobnih, obrazovanih žena koje imaju mogućnosti dati značajniji doprinos u razvoju demokratije, ekonomije i u upravljanju državom. Te su moćne i sposobne žene često „skrivene“ od javnosti, zauzete savjesnim izvršavanjem brojnih poslova i obaveza, kako na poslu tako i u porodici.
MentoRING će nastaviti u ovoj, ali i u narednim godinama da „naoružava“ mlade žene znanjem i samopouzdanjem, i da gradi mrežu podrške za napredovanje i unapređenje položaja žena u poslovnom svijetu i politici.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem emaila prijava@cpcd.ba

Posljednji postovi