Prijavite se na Međunarodnu konferenciju za mlade

Međunarodna konferencija za mlade „EVROPSKE VREDNOSTI ZA BUDUĆNOST JUGOISTOČNIH EVROPSKIH ZEMALJA“, koja se tradicionalno održava po 18. put, zakazana je od 5. do 10. novembra, okupiće najaktivnije mlade ljude iz 16. zemalja da zajedno rade na evropskoj budućnosti regiona.
Konferencija je zajedničkim naporima Omladinske alijanse-Kruševo i Fondacije Friedrich Ebert, kancelarije u Skoplju, podržane Paktom stabilnosti za jugoistočnu Evropu, sponzorisanim od Nemačke i Nacionalne agencije za evropske obrazovne programe i mobilnost u severnoj Makedoniji.
AIB 2020 Online Archives - Academy of International Business (AIB)
 OBLAST:
Međunarodni odnosi
 OPIS:
Prva onlajn konferencija biće još povezanija od naših analognih događaja u prošlosti. Različite sesije će se prenositi putem naših konferencijskih kanala iz cijelog regiona, a vi možete učestvovati uživo!
Konferencija će okupiti do 80 učesnika iz zemalja regiona Jugoistočne Evrope (Sjeverna Makedonija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Kosovo, Crna Gora, Italija, Rumunija, Srbija, Slovenija i Turska) i gosti iz mladih organizacija partneri iz Njemačke, Francuske i Poljske u ulozi mentora.
Međunarodna konferencija za mlade će ponuditi mogućnost stipendije za 80 učesnika iz svih zemalja učesnica, uključujući pristup svim internetskim sesijama ma gde se nalazili, mobilnu aplikaciju za Konferenciju 2020, aktivno angažovanje na interaktivnim mrežnim radnim grupama i sertifikat o učešću na konferenciji. Da biste osigurali svoje učešće, treba da popunite prijavu, sačekate rezultate izbora i kupite kartu od simboličnih 25 eura.
USLOVI:
Mogu se prijaviti svi zainteresovani
NAČIN PRIJAVE:
Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem aplikacione forme na linku: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc-JLUJdJOtyqrQ8e…/viewform
ROK ZA PRIJAVU:
15.oktobar 2020.
Detaljnije: http://www.krusevoconference.org.mk/application.php
(mladiinfo.me)