Prijavite se na Online sajam za male biznise i kreativce!

Na online sajmu mogu se predstaviti svi mali biznisi i kreativci koji nude vlastite proizvode/usluge.

Ako imate mali biznis ili se bavite kreativnim radom, imate priliku predstaviti svoje proizvode/usluge na online sajmu putem stranice beez-bih.com.

KO SE MOŽE PRIJAVITI?

Na online sajmu mogu se predstaviti svi mali biznisi i kreativci koji nude vlastite proizvode/usluge. Što znači da su vaši proizvodi rezultat ručnog rada i kreativnosti. Također, ukoliko nudite vlastitu uslugu, također ovaj put, možete je predstaviti na sajmu. Nije nužno da vaš biznis ili hobi bude registriran kao obrt.

KAKO SE PRIJAVITI?

Sve što trebate učiniti jeste da popunite PRIJAVU.

Nakon što popunite prijavu, na email beezbih@gmail.com dostavite do 7 fotografija sa cijenama. Svaku poslanu fotografiju potrebno je imenovati (tačan naziv proizvoda i cijena).

ROK ZA PRIJAVE

Na online sajam možete se prijaviti od 4.9. do 30.9.2023.

Broj prijava je ograničen.

KADA POČINJE?

Sajam će biti otvoren od 25.10. do 2.11.2023.

Sajam je besplatan za posjetioce.

CIJENA ZA UČEŠĆE

Ukoliko želite učestvovati/izlagati na online sajmu potrebno je uplatiti učešće u iznosu od 20KM.

Način uplate:

Za upute kako izvršiti uplatu, javite se na beezbih@gmail.com.

Za članove BeeZ kluba (saznaj kako se učlaniti) učešće na online sajmu je besplatno (članovi BeeZ kluba moraju obavezno popuniti PRIJAVU na sajam, u protivnom smatraće se da ne žele izlagati).

ŠTA DOBIJAJU UČESNICI ONLINE SAJMA?

Ovo je prilika da mali biznisi i kreativci povećaju svoju vidljivost na internetu, prezentiraju svoj rad i povežu se sa kupcima.

Svaki izlagač dobija svoju podstranicu na kojoj će biti izloženi proizvodi, kratko predstavljanje te kontakt podaci, linkovi za društvene mreže i web stranicu (ako je ima).

Sajam će cijelo vrijeme imati adekvatnu promociju na društvenim mrežama.

 

Preuzeto sa: beez-bih.com

 

 

„Ova objava je nastala u okviru Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) projektom, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Austrijske razvojne saradnje.“