Prijavite se za globalne stipendije Uppsala univerziteta

Univerzitet Uppsala dodijeliće nekoliko stipendija studentima koji se prijavljuju za master programe koji počinju na jesen 2021. Jedan od ovih programa stipendiranja su globalne stipendije univerziteta Uppsala, ranije poznate kao Uppsala IPK stipendije.
Uppsala University
OBLAST:
Obrazovanje
 OPIS:
Stipendije pokrivaju troškove školarine, ali ne i troškove života.
 USLOVI:
– Morate biti državljanin zemlje van EU / EEA i Švajcarske
– Globalnu stipendiju univerziteta Uppsala možete dobiti samo za master program na Univerzitetu koji je izabran kao prvi prioritet (program koji ste rangirali najviše od četiri programa koja možete odabrati na https://www.universityadmissions.se)
– Morate da ispunite uslove za upis na master program za koji ste se prijavili. Naknadu za prijavu i kompletnu prateću dokumentaciju morate poslati na https://www.universityadmissions.se/ prije isteka roka.
 NAČIN PRIJAVE:
Da bi se prijavili za globalne stipendije univerziteta Uppsala, prvo se morate prijaviti za jedan od master programa Univerziteta putem veb stranice https://www.universityadmissions.se/ između 16. oktobra 2020. i 15. januara 2021. Program univerziteta Uppsala mora biti rangiran kao vaš prvi prioritet.
Zatim morate popuniti onlajn obrazac za stipendiju tokom perioda za prijavu od 16. januara do 1. februara 2021. godine koji će biti dostupan na sledećem linku: https://www.uu.se/…/prospective…/uppsala-university/
 ROK ZA PRIJAVU:

  1. Februar 2021.

Detaljnije: https://www.uu.se/…/prospective…/uppsala-university/
(mladiinfo.me)