Prijavite se za IBS Young Scientist stipendiju

Institut za osnovne nauke (IBS) u Koreji nudi stipendije za istraživačke pozicije u cilju promocije nauka. Stipendija traje 3 godine uz mogućnost produživanja u skladu sa učinkom.

OBLAST:

Istraživanje

OPIS:

Korejska vlada je sa vizijom ,,Otkrivanje čovječanstva i društva” 2011. godine osnovala Institut za osnovne nauke za promociju nauka u Koreji. Do danas IBS ima 31 istraživački centar i svaki centar daje izvanredne rezultate u različitim istraživačkim oblastima. Ovaj Institut nudi mogućnost mladim naučnicima da sprovede nezavisno istraživanje korišćenjem najsavremenije tehnologije i da sarađuju sa vodećim istraživačima. Godišnji fond iznosi 150-300 miliona KRW (do 150 miliona KRW za teorijska polja i do 300 miliona KRW za eksperimentalna polja), uključujući 60-70 miliona KRW odvojenih za plate zaposlenih. Učesnici će raditi puno radno vrijeme na svom nezavisnom istraživanju, a ukoliko to žele mogu osnovati i malu istraživačku grupu. Stipendiranje traje 3 godine sa mogućim dvogodišnjim produženjem u zavisnosti od učinka.

USLOVI:

Da biste mogli da aplicirate za ovu stipendiju neophodno je da imate do 40 godina (rođeni ne prije 1. januara 1981. godine.) i da imate doktorat, ili da ste doktorat stekli pre manje od 7 godina (ne prije 1. januara 2014. godine)

NAČIN PRIJAVE:

Možete se prijave na sljedećem linku

ROK ZA PRIJAVU:

30.06.2021.godine
Za više informacija posjetite https://www.ibs.re.kr/ysf/
(mladiinfo.me)