Prijavite se za Lexus nagradu za dizajn

Otvoren je konkurs za nagradu za dizajn Lexus 2021. Lexus poziva profesionalce, studente i ljubitelje dizajna iz cijelog svijeta da se prijave.
Prijavite se za Lexus nagradu za dizajn – Mreža za izgradnju mira
OBLAST: Dizajn
OPIS;
Od 2013. godine, svjetsko takmičenje za dizajn služilo je kao platforma za nove dizajnere i kreativce, čiji radovi mogu dovesti do bolje budućnosti. Svake godine događaj privlači hiljade učesnika iz cijelog svijeta koji teže osvajanju nagrade za inovativnost u dizajnu. Nagrada za 2021. posvećena je podržavanju budućih kreativaca kojima će takmičenje služiti kao odskočna daska za karijeru uz mentorstvo svjetske klase, finansiranje prototipa i promovisanje na svjetskom nivou. Proizvodnja prototipa, koja će biti pokrivena, košta preko 25000 američkih dolara (do tri miliona japanskih jena), uključujući porez.
USLOVI:
Nagrada Lexus za dizajn otvorena je za profesionalce, studente i ljubitelje dizajna širom svijeta. Učesnici su pojedinci koji su po zakonima svoje države punoljetni. Svake godine kreativci iz zemalja širom svijeta podnose predloge dizajna, od kojih mnogi koriste moć tehnologije da dizajniraju za bolje sutra. Prijave obuhvataju kategorije industrijskog dizajna, arhitekture, tehnologije/inženjeringa, enterijera i modnog dizajna.
NAČIN PRIJAVE: Prijavu možete pronaći na linku: https://lexusdesignaward.awardsplatform.com/
ROK ZA PRIJAVU: 11. oktobar 2020.
DETALJNIJE NA: https://discoverlexus.com/highlights/entries-open-for-lexus-design-award-2021
(mladiinfo.me)

Posljednji postovi