Prijavite se za nagradu za liderstvo

Pozivaju se globalni lideri čije je vođstvo inovativno, dinamično i koji podstiču pozitivne globalne promjene da se prijave za nagradu za liderstvo. Nominovani će imati priliku da osvoje vrijedne novčane nagrade.

OBLAST:

liderstvo

OPIS:

Ovom nagradom se odaje priznanje izvanrednim i afirmisanim liderima koji promovišu pozitivne globalne promjene. Nagrada se dodjeljuje svake godine i to onim liderima koji su pokazali spremnost i sposobnost da se na inovativan, rizičan i etičan način bave izazovima 21.vijeka, imaju težnju ka globalnom radu koji se zasniva na univerzalnim vrijednostima. Dobitnike nagrada može nominovati bilo ko, bilo gdje, a biraju se tajnim glasanjem žirija koji je sačinjen od svjetskih lidera.
Dodjeljuju se četiri nagrade u dvije kategorije i to: Prizes for established leaders i Prizes for rising leaders . Prve dvije nagrade za prvu kategoriju će biti za lidere koji su ostvarili značajne uspjehe i koji će prema ocjeni žirija i dalje svojim radom davati doprinos odabranom polju. Nagrada za ovu kategoriju iznosi 50000$. Druge dvije nagrade za drugu kategoriju dodjeljuju se za vođe u usponu, koji imaju potencijal i kapacitet, i čiji će se rezultati ispoljiti tek u budućem periodu, a nagrada iznosi 25000$. Naravno svi nominovani će biti upoznati sa kriterijumima nagrade koje moraju da ispune.

USLOVI:

Predlagači mogu nominovati lidera iz bilo koje zemlje, oblasti i zanimanja, bilo da su u pitanju političari, državnici, naučnici, prosvjetni radnici, izvršni direktori, ekolozi, umjetnici, vojne i vjerske ličnosti itd… Svaki predlagač može dva puta nominovati jednu osobu, i to ne više od dva puta.

NAČIN PRIJAVE:

Ukoliko želite da nominujete za ovu nagradu to možete uraditi putem linka.

ROK ZA PRIJAVU:

24.05.2021. godine
Detaljnije:
https://tallberg-snf-eliasson-prize.org/
(mladiinfo.me)