Prijavite se za pripravnika ASELO fondacije za jednu porodicu

Fondacija za jednu porodicu je mala porodična fondacija s velikim ambicijama, koju zastupa jedan od vodećih svjetskih socijalnih poduzetnika. ASELO fondacija za jednu porodicu traži pripravnike koji bi pomagali u koordinaciji različitih inicijativa koje započinju širom svijeta kao dio ovog projekta.
Prijavite se za pripravnika ASELO fondacije za jednu porodicu - Mladiinfo Montenegro
OBLAST:
Humanizam
OPIS
ASELO politika otvorenih vrata i metode zajedničkog rada brzo su doveli do toga da se pojedinci, organizacije i socijalni preduzetnici s visokom mrežom udružuju sa fondacijom kako bi stvorili mrežu koja pojačava i raste uticaj u svim regijama svijeta. Jedna porodica zajedno sa mnogim partnerima ima za cilj rješavanje socijalnih pitanja kako bi se pokrenule promjene u svijetu na bolje.
ASELO će se sastojati od mrežne tehnološke platforme koja je sposobna donijeti moderne informacione tehnologije kretanja dječije linije za pomoć i omogućiti im da na novi način bolje služe djeci i mladima u krizi. Izgradit će otvorenu tehnološku platformu za globalni pokret za pomoć djeci kako bi objedinio njihovu komunikaciju s djecom u nevolji, prikupio tačne informacije o tim interakcijama i omogućio pokretu da utrostruči broj djece kojoj pomaže svake godine.
USLOVI
Da bi se prijavili potrebno je ispunjavati sledeće uslove:
– Završene studije sa zanimanjem za politiku, tehnologiju i sistemske promjene
– Tečno znanje engleskog jezika; drugi jezici bi bili prednost
– Dobre komunikacijske i socijalne vještine i sposobnost rada u multikulturalnom okruženju
– Dokazane organizacione sposobnosti i sposobnost samostalnog rada u brzom okruženju
– Studentska viza
NAČIN PRIJAVE
Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti slanjem motivacionog pisma i CV-a na engleskom jeziku na: yvonne@onefamilyfoundation.one
ROK ZA PRIJAVU:
20.09.2020. godine
Detaljnije: https://erasmusintern.org/tra…/aselo-one-family-foundation
(mladiinfo.me)