Prijavite se za stipendiju na „Create and Go kreiraj svoju budućnost“ program

Otvoren konkurs za dodjelu stipendija u okviru programa “Create and Go kreiraj svoju budućnost”. Vrijednost stipendije će iznositi 2000 dolara.
2020 Create And Go Courses Review - Are They Worth It?
OBLAST: Obrazovanje
OPIS
Ovaj konkurs je otvoren za studente širom svijeta. Create and Go pruža ekspertizu kako bi inspirisali druge da slijede svoje snove, kreiraju svoju budućnost i nauče kako zaista da zarade novac praveći blogove. Stipendija se dodjeljuje jednom redovnom studentu koji bude detaljno izložio svoju ideju i predstavio najbolji način na koji planira kreirati svoju budućnost u dobro napisanom ličnom djelu. Vrijednost stipendije će iznositi 2000 dolara.
USLOVI
Za prijavu kandidati moraju napisati esej na datu temu. Kandidati moraju biti već upisani ili su u procesu upisa, kao redovni studenti na akreditovanom fakultetu ili univerzitetu u semestru za koji se prijavljuju za primanje stipendije.Od kandidata se ne zahtijeva minimalna prosječna ocjena.Mogu se prijaviti domaći, međunarodni i nedokumentovani studenti.Interesovanje za pisanje ili blogovanje.Za prijavu se mora napisati esej od 1000 riječi, koji će odgovoriti na sledeća pitanja:– Koja bi bila tema bloga, ako biste ga započeli?– Koje resurse i alate biste koristili za povećanje posjeta vašem blogu?– Zašto mislite da je važno da ljudi sami kreiraju svoju budućnost?
NAČIN PRIJAVE Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na sledećem linku: https://createandgo.com/blogging-scholarship-form/
ROK ZA PRIJAVU: 01. novembar 2020. godine
DETALJNIJE NA: https://createandgo.com/blogging-scholarship/
(mladiinfo.me)