Prilika za IT prekvalifikaciju: Certificirane edukacije iz Cyber security-a

Kroz edukacije ćete krenuti od početaka kako biste se u roku od 4 mjeseca uspješno prekvalificirali i bili spremni za konkurisanje za radne pozicije u najkonkurentnijem sektoru danas u svijetu: IT sektoru!
What are the Types of Cyber Security Vulnerabilities? - Logsign
Da li želite da steknete unikatne vještine iz IT-a i Cyber Security-a?
Da li želite da dobijete visoko plaćeni posao iz IT-a i Cyber Security-a?
Da li želite da dobijete 4 mjeseca obuke sa odgođenim rokom plaćanja do trenutka pronalaska posla ili promjene postojećeg posla?
Ukoliko su odgovori na gore postavljena pitanja potvrdni, ATIA doo Vas poziva da se prijavite na jedan od slijedeća dva certificirana treninga koje ćemo organizirati u naredna četiri mjeseca:
1. Certificirani trening: Certificirani Penetracijski Tester -Ukupno vrijeme trajanja 4 mjeseca. Sve kompanije danas posvećuju pažnju IT sigurnosti. Svaka kompanija mora imati certificiranog stručnjaka koji će raditi sigurnosne audite i koji će redovno provjeravati sigurnost svojih tehničkih sistema. Kroz Trening kod pružaoca usluga polaznici će steći važna iskustva iz domena zaštite informacionih sistema. Vremenski period trajanja treninga jeste 4 mjeseca, a broj polaznika na treningu je ograničen.
2. Certificirani trening: Certificirani Ekspert za Source Code Analize – Ukupno vrijeme trajanja 4 mjeseca. Ovaj trening se bavi otkrivanjem ranjivosti unutar programskog koda. Source Code Analiza će biti rađena na primjeru ovih tehnologija: JAVA, C#, PHP, Python, JavaScript, React, Angular. Ovo je vrlo važna pozicija za sve IT firme. IT firme imaju problema sa nedostatkom IT kadra, a veliki broj njih uopće nema certificirane osobe za otkrivanje ranjivosti u programskom kodu kojeg oni proizvode, a zbog zaštite njihovih klijenata. Vremenski period trajanja treninga jeste 4 mjeseca, a broj polaznika na treningu je ograničen.
ATIA doo Vam uz pomoć svojih partnera može osigurati da pohađate edukaciju sa odgođenim vremenskim periodom plaćanja od 24 mjeseca nakon završetka treninga i to:
• Tek kada se zaposlite u realnom sektoru i kada budete u stanju da vratite uložena sredstva (Ako ste trenutno nezaposleni ili nemate stalna primanja).
• Tek kada promjenite radnu poziciju i dobijete posao u kojem ćete primjenjivati vještine stečene na ovim treninzima (Ako ste trenutno zaposleni van IT-a i imate trenutno stalna primanja).
Ukoliko pak imate prethodna iskustva i već radite u IT-u, ali želite da se prekvalificirate i steknete znanja iz oblasti Cyber Security-a, ove edukacije su također odlična prilika za Vas.
Svi kandidati koji uspješno završe treninge, dobiće relevantne IT certifikate međunarodno priznate da su završili spomenute treninge, te će pored preporuke za buduće poslodavce dobiti i priliku za intervju za zaposlenje u IT kompanijama da direktno pokažu znanje i vještine koje su stekli za vrijeme certificiranih treninga.
Mjesto održavanja treninga jeste Sarajevo, ali se mogu prijaviti i kandidati iz drugih gradova BiH (za njih će se organizirati online treninzi ako nisu u stanju da redovno dolaze u Sarajevo).
Vrijeme održavanja treninga jeste od 10.11.2020. do 10.03.2021., a prilike za posao će uslijediti odmah nakon uspješnog završetka edukacija i uspješne certifikacije.
Za realizaciju treninga biće zaduženi certificirani predavači iz ATIA doo, koji će predočiti svoje iskustvo iz realnih projekata iz različitih kompanija realnog sektora poput: banaka, telekom operatora, elektroprivreda, osiguravajućih kuća, ICT kompanija, vladinih institucija, aviokompanija itd.
Vašu prijavu za treninge možete izvršiti putem linka.
Rok za prijavu za pohađanje edukacija jeste: 04.11.2020., broj mjesta je ograničen.
Sve edukacije su akreditirane, ATIA doo je akreditirani trening centar britanske certifikacijske kuće EC-COUNCIL. Za sve dodatne informacije o akreditiranim treninzima, možete dobiti upitom na e-mail: edukacije@atia.ba.
Iskoristite ovu nesvakidašnju ponudu!
(klix.ba)