Program je aktivan tokom cijele godine: Stažiraj u Grčkoj

Nevladina organizacija Terra Sylvestris iz Kalamosa objavljuje poziv za program stažiranja koji omogućava rad u toj instituciji.
OBLAST:
Istraživanje eko sistema i divljih životinja
Prijavite se za volontiranje u Terra Sylvestrisu - Mladiinfo Montenegro
OPIS
Nevladina organizacija Terra Sylvestris iz Kalamosa objavljuje poziv za program stažiranja koji omogućava rad u toj instituciji. Kao dio programa aplikanti će raditi na svim aktivnostima koje su vezane za navedene oblasti.
U okviru programa aplikanti imaju priliku da steknu znanja i vještine koje će unaprijediti njihov profesionalni i lični razvoj. Kao dio programa aplikanti će imati priliku da nauče kako da istražuju pojedinačne vrste životinja. U okviru programa aplikanti će dobijati mjesečnu zaradu u iznosu od 600 eura na mjesečnom nivou, a pored toga imaju i mnoge druge benefite.
USLOVI
Mogu se prijaviti zainteresovani iz cijelog svijeta koji imaju više od 18 godina, koje interesuje da steknu znanja u oblasti istraživanja eko sistema i života divljih životinja. Pored toga neophodno je da imaju dobro znanje engleskog jezika.
NAČIN PRIJAVE
Da bi bili dio programa aplikanti moraju dostaviti svoj rezime i propratno pismo na sljedeću mejl adresu: contact@terrasylvestris.org.
ROK ZA PRIJAVU:
Program je aktivan tokom cijele godine.
Detaljnije: https://www.terrasylvestris.org/
(mladiinfo.me)