Program za studente: „ŠŠŠ, ŠTO ŠKOLA? – O identitetima i interkulturnim pitanjima“

Pozivamo vas na školu, aktivističko djelovanje i druženje!
Grupa 484 iz Srbije i Vaša prava iz Bosne i Hercegovine, u okviru Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost“, koji sprovode agencije Ujedinjenih nacija, organizuju program za studente i studentkinje „ŠŠŠ, ŠTO ŠKOLA? – O identitetima i interkulturnim pitanjima“.

Prvi korak u realizaciji programa biće škola, a nakon toga, učesnici i učesnice će imati zadatak da uz pomoć saradnika/ca Grupe 484 i Vaših prava osmisle i sprovedu obrazovni program namijenjen srednjoškolcima, sa ciljem da se istraži kulturno i društveno naslijeđe njihovih gradova.
Program za srednjoškolce će se sprovoditi u odabranim gradovima u Srbiji i Bosni i Hercegovini do kraja godine, u dogovoru sa učesnicima/ama seminara.
Škola za studente će se održati u Vrnjačkoj Banji, u hotelu „Zepter“ od 22. do 25. oktobra 2020. godine, uz poštovanje svih preporučenih mjera zaštite od virusa Covid-19.
Za prijavu je potrebno poslati CV na maksimalno dvije strane i motivaciono pismo od 300 do 500 reči na tamara.cvetkovic@grupa484.org.rs do nedelje, 11. oktobra 2020. u ponoć.
Odabrani kandidati i kandidatkinje biće obavješteni o učešću najkasnije do srijede, 14. oktobra 2020.
Odabrani kandidati i kandidatkinje se potvrdom učešća obavezuju da će učestvovati u kompletnom programu – dakle, na Školi i u osmišljavanju i sprovođenju programa za srednjoškolce.
(facebook)