Putin pobjegao u podrum kada je čuo prijetnje Komšića #odgovornost

Predsjednik Rusije Vladimir Putin, nestao je danas u poslijepodnevnim satima, nakon što su mediji u Rusiji prenijeli izjavu člana Predsjedništva BiH Željka Komšića. Kritike koje je Komšić uputio na račun Putina su toliko jake, da je predsjednik Rusije nestao, a poruku javnosti je poslao putem svog člana kabineta.
Israeli jailed in Russia for alleged Putin opposition ties - The Jerusalem  Post
“Naš predsjednik je uvijek junački podnosio svaku vrstu pritiska, nebitno ko je šalje. Kada je Biden javno osuo paljbu po njemu nedavno, on se samo slatko nasmijao. Kada stignu prijetnje iz Kine ili EU, on odmah odgovori. No, ovoga puta nije imao hrabrosti da se suoči, prepao se za sigurnost sebe i svoje porodice. Trenutno je na tajnoj lokaciji i ja govorim u njegovo ime”, kaže Nikolajev Potrčkov.
Potrčkov dodaje da je Putin sakriven duboko u planini Ural, u kojem Rusija ima tajna skloništa u slučaju najvećih katastrofa.
“Kada vam prijetnju uputi osoba poput Željka Komšića, ne bude vam dobro. On je ipak tako jak na jeziku da ubije svaku hrabrost u vama. Činjenica je da bi Rusija vojno mogla sravniti sa zemljom BiH za 12 minuta, ali džaba. Ovo vam je najbolji dokaz koliko jedna riječ zapravo može biti jaka, ponekad čak jača od bilo kakve vojne sile”, dodao je Potrčkov.
Putinova posljednja naredba dok je boravio u Kremlju je bila da se svaki Rus od sada brine za sebe, neka nađe sklonište i neka se nada najboljem.
Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.